www.myuv.ro este un magazin virtual - apartinand S.C. DFR SYSTEMS S.R.L.. Ca atare, dupa realizarea comenzilor online livrarea se efectueaza prin intermediul firmei de curierat Fan Courier Express.

Dupa trimiterea/finalizarea comenzii din "Cosul de cumparaturi", veti primi imediat o Factura Proforma trimisa automat de serverul nostru pe adresa de e-mail indicata de Dumneavoastra in comanda. Apoi, intr-un timp cat mai scurt, veti fi contactat de unul dintre operatorii nostrii care va stabili cu Dumneavoastra detaliile legate de livrare.

Livrarea se efectueaza prin intermediul firmei de curierat FanCourier Express - pentru TOATA TARA, exclusiv Bucuresti, cu termen de livrare maxim 24 de ore din momentul ridicarii produsului (produselor) din depozitul nostru.

Pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara, functie de greutatea si volumul acestora si in cazuri particulare de destinatie, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Aceasta valoare este calculata si afisata in Factura Proforma pe care o veti primi in urma efectuarii comenzii. Exceptie de la regula fac anumite localitati care nu figureaza in reteaua curierului rapid (FanCourier Express), in acest caz urmand sa vi se comunice separat printr-un e-mail (dupa efectuarea comenzii) valoarea transportului pentru destinatia respectiva.

Pentru anumite produse si anumite destinatii, functie de politica magazinului, transportul produselor poate fi gratuit sau suportat partial de catre magazinul nostru. Acest lucru va fi comunicat prin e-mail (dupa efectuarea comenzii), in cazul in care transportul gratuit (integral sau partial) la produsul comandat constituie subiectul unei promotii sau oferte temporare.

© Copyright 2024. All Rights Reserved. www.dfr.ro --- Tot ce inseamna apa ! web design: Agentia Blue Engineering