Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi le adaugati in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "Cumpara". In cosul de cumparaturi puteti sa efectuati modificari asupra produselor selectate, modificarea cantitatii, stergerea unui produs, golirea cosului de cumparaturi etc. Inainte de a comanda produsele din cos trebuie sa va autentificati in sectiunea "Autentificare", cu user-ul si parola alese de Dumneavoastra. Daca nu aveti un cont deschis pe site-ul www.myuv.ro, va puteti deschide unul in aceeasi sectiune. Cand ati terminat de selectat produsele si cantitatile, dati click pe link-ul "Trimite comanda" din cosul de cumparaturi. Urmeaza introducerea numelui Dumneavoastra, a datelor de facturare si, implicit, a datelor de contact. Puteti de asemenea, introduce datele societatii comeriale (daca doriti ca factura sa fie emisa pentru o persoana juridica - aceeasi care va plati si costurile aferente produselor comandate). Ulterior, selectati metoda de plata. In final se precizeaza adresa de livrare - daca e diferita de adresa de inregistrare/facturare. Pentru a afla modalitatile de livrare, accesati optiunea "Livrare".

Retur

In conformitate cu prevederile OG 130/2000, modificata prin Legea 51/2003 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de curierat rapid cu care s-a facut expedierea.

Prevederile prezentei legi sunt aplicabile numai clientilor ale caror produse sunt livrate prin curierat rapid si MyUV isi rezerva dreptul sa refuze denuntarea unilaterala a contractului de catre consumator daca produsul nu se afla in aceeasi stare in care a fost receptionat (ambalaj sigilat, produs nou 100% respectiv nefolosit, in stare perfecta de functionare, fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.).

In cazul nerespectarii acestor conditii de vanzare si respectiv cumparare, consumatorul isi asuma plata integrala a pretului/valorii acelui produs catre MyUV, sub forma de daune - interese, in termen de 5 zile lucratoare de la data solicitarii sale.

Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata produsului si semneaza de primire, aceasta plata si semnare de primire a produsului considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.
Prevederile prezentei legi nu sunt aplicabile in cazul comenzilor speciale (importuri speciale) in care clientul plateste avans integral sau partial pentru produsele comandate, iar acestea (produsele) sunt importate special pentru clientul in cauza, la dorinta, indicatiile si comanda ferma a acestuia. In cazul in care clientul doreste returnarea produsului sau renuntarea la acel import special, solicitand returnarea avansului platit deja (avans integral sau partial), acesta (clientul) isi asuma plata integrala a acelui produs catre MyUV, sub forma de daune - interese, in termen de 5 zile lucratoare de la data solicitarii sale.

Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata avansului, aceasta plata considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.

Invocarea necunoasterii produsului, specificatiilor produsului sau utilitatii produsului de catre client, NU obliga MyUV la primirea returnarii niciunui produs vandut. MyUV nu isi asuma nicio raspundere in astfel de cazuri invocate de clienti si NU primeste produsele inapoi din aceste cauze.
 

Cum platesc si cand platesc?

Depunere de Numerar in Cont (Transfer bancar) - depunere numerar direct in contul nostru, prin intermediul oricarei sucursale sau agentii a Bancii Transilvania - in cazul persoanelor fizice - cea mai rapida metoda de plata. Nu este necesar un cont pentru a efectua plata.
Plata ramburs (prin FanCourier Express) - plata se va face direct curierului cand va fi ridicat produsul.

Plata ONLINE cu CARD direct (de) pe magazinul www.myuv.ro.

Livrarea este stabilita de comun acord (data si ora) cu fiecare client in parte.
In cazul importurilor speciale, avansul platit de client va fi cuprins intre 30% si 100% din valoarea comenzii, functie de produs, termen de livrare, relatie comerciala existenta intre noi si clientul respectiv (client fidel sau client nou).

In cazul in care clientul - persoana fizica sau juridica - refuza produsul/produsele pentru care a platit avans si, implicit, refuza plata restului sumei aferente produsului/produselor comandate (si care fac subiectul unui import special) isi asuma pierderea avansului si renunta la orice pretentie ulterioara directa sau indirecta la primirea acestuia.

Clientul care refuza primirea si plata integrala a unui produs adus pe import special, este de acord sa plateasca o suma egala cu cea care constituie acel avans, sub forma de daune - interese firmei MyUV, pentru denuntarea unilaterala a contractului.

Aceste conditii au valoarea de contract intre parti si sunt acceptate ca atare din momentul in care clientul efectueaza plata avansului, aceasta plata considerandu-se acceptarea conditiilor de vanzare si a contractului intre parti, indiferent daca exista o comanda scrisa sau nu trimisa de clientul parte in contract.

Datele de identificare ale firmei S.C. DFR SYSTEMS S.R.L. le veti regasi si in factura proforma pe care o veti primi pe e-mail imediat ce veti efectua comanda online:

Cont pentru platile cu Depunere de Numerar in Cont (Transfer bancar) persoane fizice si juridice:
RO21BTRL04601202D48682XX

TRANSILVANIA S.A. - AG. V. ARGESULUI

S.C. DFR SYSTEMS S.R.L.
J40/7844/2002
RO14828250

Sediul Social:
Str. Drumul Taberei, nr. 46, bl. OS2, Sc. 1, Et. 5, Ap. 23, Sector 6, Bucuresti
 

Garantie

Produsele expuse spre vanzare de MyUV in cadrul magazinului virtual www.myuv.ro detin garantie. Aceasta este valabila pe tot teritoriul Romaniei. Aceasta garantie va fi precizata in fisa de Garantie ce va fi primita odata cu factura fiscala pentru fiecare comanda. Exceptie de garantie indicata fac produsele sau accesoriile la care nu este necesara prezenta acesteia, in aceasta categorie intrand ..................................................

Conditiile de acordare a garantiei sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.

Fiecare produs are specificata pe site garantia exprimata in numar de luni. Aceasta specificatie este disponibila la optiunea "Detalii" a fiecarui produs.

Service-ul produselor este asigurat de catre reteaua de service prezenta pe certificatele de garantie pe care le veti primi in momentul achizitionarii produselor.

Garantia nu este transmisibila si se acorda numai cumparatorului ale carui date de identificare sunt trecute in factura.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la info@myuv.ro.

Va dorim sa va bucurati de produsele cumparate prin intermediul magazinului virtual www.myuv.ro si speram ca nu veti avea niciodata nevoie sa folositi certificatul de garantie!

Nota:

S.C. DFR SYSTEMS S.R.L., detinatoarea magazinului virtual www.myuv.ro, duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.
S.C. DFR SYSTEMS S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).  
S.C. DFR SYSTEMS S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa Dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul Dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. DFR SYSTEMS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Scopul colectarii datelor este emiterea facturilor si chitantelor fiscale catre / pentru clientul magazinului nostru.
S.C. DFR SYSTEMS S.R.L. a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. _____.

 
© Copyright 2021. All Rights Reserved. www.dfr.ro --- Tot ce inseamna apa ! web design: Agentia Blue Engineering